Ποια είναι τα ωραιότερα Χωριά της Χίο που προτείνει το Voulamandis House;

Οι παραδοσιακά Χωριά της Χίου αποκαλύπτουν τον πλούτο της κουλτούρας και των παραδόσεων του νησιού, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε κάθε ταξιδιώτη. Στα μαστιχοχώρια, όπως το Μεστά, το Πυργί και η Βέσσα  και των Ολύμπων θα ζήσετε τη μαγεία της μαστίχας, μιας παραδοσιακής παραγωγής που αντιπροσωπεύει τον πλούτο του εδάφους.

Στα βορειοδυτικά, θα ανακαλύψετε τον Βολισσό, μια γραφική κοινότητα με παραδοσιακά σπίτια και θέα στο απέραντο Αιγαίο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και τη ζωή των αλιέων σε ένα γνήσιο ψαροχώρι με γραφικό λιμανάκι και παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν τα πιο νόστιμα θαλασσινά πιάτα.

Ανατολικά, η Λαγκάδα συνδυάζει την ηρεμία της φύσης με τη ζωντάνια ενός χωριού αλιέων, προσφέροντας μια ευκαιρία για χαλάρωση και απόλαυση του τοπικού τρόπου ζωής. Ο ολοζώντανος Κάμπος, με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τις αυλές με τα μαγγανοπήγαδα, αντιπροσωπεύουν την ευγένεια του παρελθόντος, δημιουργώντας έναν ειδυλλιακό τόπο για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία στο χωριό Λαγκάδα.

Χωριά της Χίου;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα Χωριά της Χίου που προτείνουμε στο Voulamandis House

olympi chios,Ολύμποι
Ολύμποι

Ολύμποι: Από τα best of 10 Χωριά της Χίου

Ανακαλύψτε τη μαγευτική ομορφιά των Ολύμπων ένα μεσαιωνικό χωριό 30χλμ νότια της Χίου Κάντε κράτηση στα Voulamandis House Chios Hotels και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία