Ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Xίο : Voulamandis House

Tα ενοικιαζομενα δωματια χιος  Voulamandis House διαθέτουν τρεις τύπους δωματίων. Οι τύποι αυτοί είναι οι ακόλουθοι: α)  οικονομικό δίκλινο δωμάτιο , β) δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο γ) οικογενειακό διαμέρισμα. Η πρώτη κατηγορία, δηλαδή το οικονομικό δίκλινο δωμάτιο, διαφέρει από την αμέσως επόμενη, δηλαδή το δίκλινο/τρίκλινο μόνο όσον αφορά το μέγεθος του δωματίου. Πρόκειται για δωμάτια περίπου 17-22τμ προσφάτως ανακαινισμένα και αυτά όπως θα δείτε στις φωτογραφίες της συγκεκριμένης κατηγορίας. 

Τα δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια είναι μεγάλα δίκλινα τα οποία έχουν σχετική άνεση χώρου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρίκλινα. 

Τα οικογενειακά διαμερίσματα μας είναι σχεδιασμένα να φιλοξενούν οικογένειες 4 ατόμων, έχουν κοινό καθιστικό κουζίνα και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο για τους γονείς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας κάντε κλικ στην αντίστοιχη κατηγορία για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να κάνετε αμεση κράτηση στο Voulamandis House και να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο. 

Αν τέλος εξακολουθείτε και έχετε απορίες επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδας μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δωμάτια έχει το Voulamandis House;

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Χίος Voulamandis House διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες

economy double chios rooms

Οικονομικό Δίκλινο Δωμάτιο

Voulamandis House διαθέτει δύο δωμάτια αυτής της κατηγορίας. Τα οικονομικά δικλινα δωμάτια μας, έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα μαζί με τα υπόλοιπα δωμάτια και δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα και παροχές από τα υπόλοιπα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρόκειται για μικρότερα δωμάτια.

standard double room , Chambres doubles standard, Sakız Adası otelleri,standart çift kişilik odalar Sakız Adası, Standard-Doppelzimmer auf Chios, Hoteles En Chios

Δίκλινο - Τρίκλινο Δωμάτιο

Η ζεστή διακόσμηση στα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια του Voulamandis House και η πρόσφατη ανακαίνιση τους διασφαλίζουν μια ευχάριστη διαμονή. Τα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια είναι ευήλια και ευάερα .Προσφάτως αναικαινισμένα με μεράκι και γούστο συνδυάζοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής του Κάμπου με άνεση της σύγχρονης εποχής.

chios apartments family

Οικογενειακό Διαμέρισμα

Τα οικογενεια διαμερίσματα στο Voulamandis house είναι μεγάλα διαμερίσματα 40τμ έως 45τμ, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες οι παρέες φίλων. Αποτελείται από δύο χώρους, ένα υπνοδωμάτιο και ένα κοινό καθιστικό με κουζίνα.

#χιος δωματια #χιοσ δώματια #δωματια χιος #χιος διαμονη airbnb