Που να μείνω στη Χίο για τις διακοπές μου; Voulamandis House

Tα ενοικιαζομενα δωματια χιος  Voulamandis House διαθέτουν τρεις τύπους δωματίων. Οι τύποι αυτοί είναι οι ακόλουθοι: α)  οικονομικό δίκλινο δωμάτιο , β) δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο γ) οικογενειακό διαμέρισμα. Η πρώτη κατηγορία, δηλαδή το οικονομικό δίκλινο δωμάτιο, διαφέρει από την αμέσως επόμενη, δηλαδή το δίκλινο/τρίκλινο μόνο όσον αφορά το μέγεθος του δωματίου. Πρόκειται για δωμάτια περίπου 17-22τμ προσφάτως ανακαινισμένα και αυτά όπως θα δείτε στις φωτογραφίες της συγκεκριμένης κατηγορίας. 

Τα δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια είναι μεγάλα δίκλινα τα οποία έχουν σχετική άνεση χώρου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρίκλινα. 

Τα οικογενειακά διαμερίσματα μας είναι σχεδιασμένα να φιλοξενούν οικογένειες 4 ατόμων, έχουν κοινό καθιστικό κουζίνα και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο για τους γονείς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας κάντε κλικ στην αντίστοιχη κατηγορία για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να κάνετε αμεση κράτηση στο Voulamandis House και να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο. 

Αν τέλος εξακολουθείτε και έχετε απορίες επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδας μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δωμάτια έχει το Voulamandis House;

Τα ενοικιαζομενα δωματια χιοσ Voulamandis House διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες #Που να μείνω στη Χίο

Οικογενειακό Διαμέρισμα
οικογενειακά διαμερίσματα χίος

Οικογενειακό Διαμέρισμα στη Χίο | Super τιμές |

Τα οικογενειακά διαμερίσματα στο Voulamandis House είναι μεγάλα διαμερίσματα 40τμ έως 45τμ, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες οι παρέες φίλων. Αποτελείται από δύο

Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια στη Χίο, Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια,video Χίος,Εικόνες από το Voulamandis house, ξενοδοχειο χιος
δικλινα τρίκλινα δωμάτια

Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια στη Χίο|Voulamandis

Η ζεστή διακόσμηση στα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια του Voulamandis House και η πρόσφατη ανακαίνιση τους διασφαλίζουν μια ευχάριστη διαμονή. Τα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια είναι ευήλια και ευάερα.

Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο στη Χίο,Economy Class Doppelzimmer
Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο στη Χίο

Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο στη Χίο| Χαμηλές τιμές |

Voulamandis House διαθέτει δύο δωμάτια αυτής της κατηγορίας. Τα οικονομικά δικλινα δωμάτια μας, έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα μαζί με τα υπόλοιπα δωμάτια και δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα

#Δωμάτια Χίος #χιος δωματια