Οικογενειακό Διαμέρισμα στη Χίο

  • Το Οικογενειακό διαμέρισμα ειναι μια κατηγορία δωματίου που μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Voulamandis House. Πρόκειται για Οικογενειακό διαμέρισμα 40τμ, τα οποία είναι δίχωρα και βρίσκονται μέσα στο περιβόλι μας. Το υπνοδωμάτιο είναι ξεχωριστό  και απομονώνεται από το υπόλοιπο διαμέρισμα. Ο δεύτερος χώρος είναι ενιαίος με το καθιστικό και την κουζίνα του. Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένη προκειμένου να μπορείτε να ετοιμάσετε το γεύμα σας.  Στο καθιστικό έχει 2 καναπέδες κρεβάτια. Το οικογενειακό διαμέρισμα φιλοξενεί συνολικά 4 άτομα , προτίνεται για τεραμελής οικογένειες ή για παρέα φίλων. Εννοείται πως ενδύκνειται και για ζευγάρια που επιθυμούν μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή και θα ήθελαν μια μεγαλύτερη άνεση. 
  • Αν πρόκειται για οικογένειες με μεγαλύτερα παιδια (>14 ετών) θα προτίναμε για μεγαλύτερη άνεση να εξετάσετε και το ενδεχόμενο για ένα δίκλινο δωμάτιο σε συνδυασμό με ένα οικονομικό δίκλινο ως οικονομικότερη λύση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αυτής της κατηγορίας. Επίσης μπορείτε αν ενδιαφέρεστε να κάνετε απευθείας κράτηση στη συγκεκριμένη κατηγορία. 
Booking widget b24_widget_64791e71dfa86

Εκτός από το Οικογενειακό Διαμέρισμα παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε στους άλλους τύπους των δωματίων #διαμερισμα χιος #οικογενειακο διαμερισμα διαμονη

economy double chios rooms

Οικονομικό Δίκλινο Δωμάτιο - Voulamandis house

Voulamandis House διαθέτει δύο δωμάτια αυτής της κατηγορίας. Τα οικονομικά δικλινα δωμάτια μας, έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα μαζί με τα υπόλοιπα δωμάτια και δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα και παροχές από τα υπόλοιπα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρόκειται για μικρότερα δωμάτια. Τα οικονομικά δίκλινα δωμάτια του Voulamandis House.

standard double room , Chambres doubles standard, Sakız Adası otelleri,standart çift kişilik odalar Sakız Adası

Δίκλινο - Τρίκλινο Δωμάτιο - Voulamandis House

Η ζεστή διακόσμηση στα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια του Voulamandis House και η πρόσφατη ανακαίνιση τους διασφαλίζουν μια ευχάριστη διαμονή. Τα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια είναι ευήλια και ευάερα .Προσφάτως αναικαινισμένα με μεράκι και γούστο συνδυάζοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής του Κάμπου με άνεση της σύγχρονης εποχής. Πληροφορίες για τα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια στο Voulamandis house