Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Χίο: Voulamandis House στον Κάμπο

Αναζητάτε καποιο ξενοδοχειο Χιος η ενοικιαζόμενα δωματια στη Χίο; Aπολαύστε τις διακοπές στη Χίο, στην περιοχή του Κάμπου της Χίου, με τα μοναδικά γενοβέζικα αρχοντικά, τα περιβόλια με τις μανταρινιές και τις υπέροχες αυλές με τα μαγγανοπήγαδα.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Χίος Voulamandis House βρίσκονται στην περιοχή του Κάμπου της Χίου. Μια υπέροχη περιοχή, με μοναδικά αρχονικα γενοβέζικου χαρακτήρα, μεγάλα περιβόλια με εσπεριδοειδή και τεράστιες αυλές με παραδοσιακά μαγγανοπήγαδα.

Το Voulamandis House είναι 8 χλμ από την πολη της Χίου και απέχει μόλις 3χλμ από την παραλία του Καρφά. Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, θέση που εξυπηρετεί ιδιαίτερα την εξερεύνηση της Χίου τόσο για το βορεινό όσο και στο νότιο άκρο του για επίσκεψη στα χωριά της Χίου αλλά και τις  παραλίες της Χίου.

Ο επισκέπτης της Χίου, μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαίτερη κουλτούρα του νησιού από τα υπέροχα Μουσεία της Χίου αλλά και τις ιδιαίτερες δραστηριότητες στη Χίο.

loading...
tap to save contact details

Ξενοδοχείο Χιος ή Ενοικιαζόμενα Δωματια Χιος |Voulamandis House δείτε παρακάτω:

Τα αρώματα των ανθών, η γαλήνη του υπέροχου Κάμπου με τα αρχοντικά και ξενοιαστα δειλινά στον αυλόγυρο θα κάνουν τις διακοπές σας ξεχωριστές.
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας στον Κάμπο της Χίου ειναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύπτει με απλότητα τις ανάγκες των επισκεπτών μας αλλά και να συνδυάζεται με την υπέροχη αρχιτεκτονική της περιοχής μας. 

To Voulamandis είναι έτσι σχεδιασμένο για ευχαριστη διαμονή στη Χίο ώστε να μεταφέρεστε νοερά σε παλαιότερες εποχές, τότε που ακόμα η ζωή ήταν απλή και πιο ήρεμη, που ο κόσμος παρά τη σκληρη εργασία στη γή, ήταν γεμάτος χαμόγελο και εσωτερική ικανοποίηση. Στην εποχή εκείνη, που η διασκέδαση ήταν οι βραδινές βεγγέρες στα σπίτια, με πειράγματα και γέλια. Από τα γλυκά αυτά βράδια δεν έλειπε το  ποτήρι κρασί από τους αμπελώνες της περιοχής. Το Voulamandis διαθέτει τρεις τύπους δωματίων στα οποία μπορείτε να κάνετε αμεση κράτηση. Το οικονομικό δίκλινο δωμάτιοδίκλινο τρίκλινο δωμάτιο και τέλος οικογενειακό διαμέρισμα ή εξοχικές κατοικίες. Επίπλέον μπορείτε να κάνετε απευθείας σε εμάς  άμεση κράτηση  στις καλύτερες τιμές του διαδικτύου.

Ποιές είναι συνοπτικά οι παροχές του Voulamandis House;

Με την άμεση κράτηση στο  Voulamandis House θα επωφεληθείτε με τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο καθώς και τις  μοναδικές προσφορές σε τιμές στη Χίο. Μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα της κάθε κατηγορίας των δωματίων μας και να βρείτε άμεσα τιμές διαμονής στη Χίο.  Μέσω του συστήματος κρατήσεων του Voulamandis House μπορείτε να βρείτε διάφορες προσφορές αναφορικά με το κόστος της διαμονής σας καθως και προσθέσετε και το πρωινό σας. Οι τιμές σε ξενοδοχειο χιος και στα ενοικιαζόμενα δωματια χιος ειναι οι χαμηλότερες στο διαδίκτυο.

Τι να δώ στη Χίο; Oι προτάσεις του Voulamandis House κατά την διάρκεια διαμονής στη Χίο;

Έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τη Χίο προκειμένου να σας βοηθήσουμε με τις διακοπές σας στη Χίο. Η οργάνωση της διαμονής στη Χίο και το ποια μέρη θα επισκεφθείτε συνήθως χρειάζεται αρκετό χρόνο στο διαδίκτυο , χρειάζετε να ψάξετε μόνοι σας ή να ρωτήσετε φίλους που έχουν επισκεφθεί το νησί. Το γνωρίζουμε αυτό καλά και γι αυτό θέλουμε να σας βοηθήσουμε στη διαμονή σας στη Χίο.

Παρακάτω σας δείχνουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για τις διακοπές σας στη Χίο και τις αποστάσεις από το Voulamandis House αλλά και κάποια video για τη Χίο που θα σας δώσουν μια καλύτερη εικόνα και πληροφόρηση.

Έτσι πλέον ερωτήματα όπως α) σε ποιά παραλία της Χίου θα κάνω μπάνιο; β) ποια είναι τα καλύτερα χωριά της χίου που αξίζει να επισκεφθώ; γ) έχει στη Χίο μουσεία ; δ) τι να κάνω στη χίο;  ε) ξενοδοχειο χιος ; βρίσκουν απάντηση από εμάς. Ολοκληρώνοντας την κράτηση σας μέ το Voulamandis House θα αναλάβουμε εμείς να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας! Πώς θα γίνει αυτό; Εμπιστευτείτε μας…

Ποια είναι τα ωραιότερα Χωριά της Χίου;

Ποια είναι τα ωραιότερα Χωριά της Χίου;

Τα χωριά της Χίου, κοντά σε ξενοδοχειο χιος , διάσπαρτα στο νησί, θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της περιήγησης σας.

chios beaches, Chios Strände, plages de Chios, spiagge di Chios, Sakız Adası'nın plajları, playas de Chios

Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της Χίου;

Η Χίος έχει 91 πανέμορφες παραλίες,κοντά σε ξενοδοχειο χιος , σχεδόν από όλα τα είδη που σίγουρα θα μαγέψουν τον επισκέπτη. Παραλίες παρθένες και οργανωμένες

mastic museum

Ποια μουσεία της Χίου πρέπει να επισκεφθείτε;

Ο επισκέπτης θα μπορούσε να αφιερώσει χρόνο σε κάποια απο το μουσεία της Χίου, κοντά σε ξενοδοχειο χιος , προκειμένου να αφουγκραστεί την ιστορία του τόπου που επισκέφθηκε, αλλά και να κατανοήσει την τοπική κουλτούρα και συνήθειες.

kambos chios, Kambos auf Chios, chios kambos,Kambos en Chios

Γνωρίζετε για τον Κάμπο της Χίου;

Ο Κάμπος της Χίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή, ένα φυσικό μουσείο απο παλιά αρχοντικά γενοβέζικης εποχής.

Ορχιδέα Ophrys phrygia

Γνωρίζετε για τις Ορχίδεες της Χίου;

Η Χίος είναι ένα από τα νησιά της Μεσογείου με την μεγαλύτερη ποικιλία από ορχιδέες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικάμε τις ορχιδέες της Χίου

thermal baths,Ιαματικά Λουτρά Χίος

Έχει η Χίος Ιαματικά Λουτρά;

Τα ιματικά λουτρά των Αγιασμάτων που βρίσκονται στο βορειότερο άκρο του νησιού είναι μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να την ζήσετε.