Voulamandis House Ξενοδοχεία Χίου - Φωτογραφική Συλλογή Voulamandis House Chios Hotels
ξενοδοχεία χιος, δωμάτια χίος

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Χίο: Voulamandis House

 • Αναζητάτε καποιο ξενοδοχειο Χιος  η ενοικιαζόμενα δωματια στη Χίο; Aπολαύστε τις διακοπές στη Χίο, στην περιοχή του Κάμπου της Χίου, με τα μοναδικά γενοβέζικα αρχοντικά, τα περιβόλια με τις μανταρινές και τις υπέροχες αυλές με τα μαγγανοπήγαδα. 
 • Τα ενοικιαζομενα δωματια χιος Voulamandis House βρίσκονται στην περιοχή του Κάμπου της Χίου. Μια υπέροχη περιοχή , με μοναδικά αρχονικα γενοβέζικου χαρακτήρα, μεγάλα περιβόλια με εσπεριδοειδή και τεράστιες αυλές με παραδοσιακά μαγγανοπήγαδα
 • Το Voulamandis House είναι 8 χλμ από την πολη της Χίου και απέχει μόλις 3χλμ από την παραλία του Καρφά. Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, θέση που εξυπηρετεί ιδιαίτερα την εξερεύνηση της Χίου τόσο για το βορεινό όσο και στο νότιο  άκρο του για επίσκεψη στα χωρία της Χίου αλλά και της   παραλίες της Χίου
 • Ο επισκέπτης της Χίου, μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαίτερη κουλτούρα του νησιού από τα υπέροχα Μουσεία της Χίου αλλά και τις ιδιαίτερες δραστηριότητες που υπάρχουν στο νησί.

Διαμονη Χιο|ξενοδοχειο Χιος|Διακοπές Χιο

Γιατί να επιλέξω για διακοπές στα ενοικιαζομενα δωματια χιος | Voulamandis House;

 • Τα αρώματα των ανθών, η γαλήνη του υπέροχου Κάμπου με τα αρχοντικά και ξενοιαστα δειλινά στον αυλόγυρο . Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας στον Κάμπο της Χίου ειναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύπτει με απλότητα τις ανάγκες των επισκεπτών μας αλλά και να συνδυάζεται με την υπέροχη αρχιτεκτονική της περιοχής μας. 
 •  To Voulamandis είναι έτσι σχεδιασμένο για ευχαριστη διαμονή στη Χίο ώστε να μεταφέρεστε νοερά σε παλαιότερες εποχές, τότε που ακόμα η ζωή ήταν απλή και πιο ήρεμη, που ο κόσμος παρά τη σκληρη εργασία στη γή, ήταν γεμάτος χαμόγελο και εσωτερική ικανοποιήση. Στην εποχή εκείνη, που η διασκέδαση ήταν οι βραδινές βεγγέρες στα σπίτια, με πειράγματα και γέλια. Από τα γλυκά αυτά βράδια δεν έλειπε το δροσερό ποτήρι κρασί από τους αμπελώνες της περιοχής.
 • Το Voulamandis διαθέτει τρεις τύπους δωματίων στα οποία μπορείτε να κάνετε αμεση. Το οικονομικό δίκλινο δωμάτιο , δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο και τέλος οικογενειακό διαμέρισμα ή εξοχικές κατοικίες. Πλέον μπορείτε να κάνετε την άμεση κράτηση στις καλύτερες τιμές του διαδικτύου.
 • Το Voulamandis House έχει τρεις κατηγορίες δωματιών . Η πρώτη κατηγορία είναι το οικονομικό δίκλινο δωμάτιο, το οποίο έιναι μικρότερο δωμάτιο από τα υπόλοιπα και προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή. Η δεύτερη κατηγορία είναι το δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο, μεγαλύτερα δωμάτια και πιο άνετα, μπορούν να φιλοξενήσουν και περισσότερα άτομα. Η τρίτη κατηγορία είναι τα οικογενειακά διαμερίσματα .
 •  Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Voulamandis House επισκεφθείτε τη σελίδα με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις
economy double chios rooms

Οικονομικό Δίκλινο Δωμάτιο - Voulamandis house

Voulamandis διαθέτει δύο δωμάτια αυτής της κατηγορίας. Το πρώτο βρίσκεται στον όροφο του κτιρίου και το δεύτερο στο ισόγειο. Τα οικονομικά δικλινα δωμάτια μας, έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα μαζί με τα υπόλοιπα δωμάτια και δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα και παροχές από τα υπόλοιπα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρόκειται για μικρότερα δωμάτια.

standard double room , Chambres doubles standard, Sakız Adası otelleri,standart çift kişilik odalar Sakız Adası

Δίκλινο - Τρίκλινο Δωμάτιο - Voulamandis House

Η ζεστή διακόσμηση στα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια του Voulamandis και η πρόσφατη ανακαίνιση τους διασφαλίζουν μια ευχάριστη διαμονή. Τα δίκλινα τρίκλινα δωμάτια είναι ευήλια και ευάερα .Προσφάτως αναικαινισμένα με μεράκι και γούστο συνδυάζοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής του Κάμπου με άνεση της σύγχρονης εποχής.

chios apartments family

Οικογενειακό Διαμέρισμα- Voulamandis House

Τα οικογενεια διαμερίσματα στο Voulamandis είναι μεγάλα διαμερίσματα 40τμ έως 45τμ, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες οι παρέες φίλων. Αποτελείται από δύο χώρους, ένα υπνοδωμάτιο και ένα κοινό καθιστικό με κουζίνα.

Ποιές είναι συνοπτικά οι παροχές του Voulamandis House;

Με απευθείας κράτηση στο Voulamandis House θα επωφεληθείτε για τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο και μοναδικές προσφορές σε τιμές στη Χίο. Μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα της κάθε κατηγορίας των δωματίων μας και να βρείτε άμεσα τιμές διαμονής στη Χίο.  Μέσω του συστήματος κρατήσεων του Voulamandis House μπορείτε να βρείτε διάφορες προσφορές αναφορικά με το κόστος πρωινού.Οι τιμές σε ξενοδοχειο χιος και στα ενοικιαζόμενα δωματια χιος ειναι χαμηλότερες.

 • Έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τη Χίο προκειμένου να σας βοηθήσουμε τις διακοπές στη Χίο. Η οργάνωση της διαμονής στη Χίο και το ποια μέρη θα επισκεφθούμε συνήθως χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στο διαδίκτυο , να ρωτήσετε φίλους που έχουν επισκεφθεί το νησί. Το γνωρίζουμε αυτό καλά και γι αυτό θέλουμε να σας βοηθήσουμε τη διαμονή σας στη Χίο
 • Παρακάτω σας δείχνουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για τις διακοπές σας στη Χίο και τις αποστάσεις από το Voulamandis House αλλά και κάποια video για τη Χίο που θα σας δώσουν μια καλύτερη εικόνα και πληροφόρηση.
 •  Έτσι πλέον ερωτήματα όπως α) ποια σε παραλία της Χίου θα κάνουμε μπάνιο; β) ποια χωριά της Χίου αξίζει να επισκεφθώ; γ) έχει στη Χίο μουσεία ; δ) τι δραστηριότητες στη Χίο μπορώ να κάνω; ε) ξενοδοχειο χιος ; βρίσκουν απάντηση από εμάς. Ολοκληρώνοντας την κράτηση σας μέ το Voulamandis House θα αναλάβουμε εμείς να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας! Πώς θα γίνει αυτό; Εμπιστευτείτε μας…
chios villages,Dörfer von Chios, villages de Chios , Sakız Adası köyleri

Χωριά της Χίου

Τα χωριά της Χίου, κοντά σε ξενοδοχειο χιος , διάσπαρτα στο νησί, θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της περιήγησης σας.

chios beaches, Chios-Strände, plages de Chios, spiagge di Chios, Sakız Adası'nın plajları

Παραλίες της Χίου

Η Χίος έχει 91 πανέμορφες παραλίες,κοντά σε ξενοδοχειο χιος , σχεδόν από όλα τα είδη που σίγουρα θα μαγέψουν τον επισκέπτη. Παραλίες παρθένες και οργανωμένες

mastic museum

Μουσεία της Χίου

Ο επισκέπτης θα μπορούσε να αφιερώσει χρόνο σε κάποια απο το μουσεία της Χίου, κοντά σε ξενοδοχειο χιος , προκειμένου να αφουγκραστεί την ιστορία του τόπου που επισκέφθηκε, αλλά και να κατανοήσει την τοπική κουλτούρα και συνήθειες.

kambos chios, Kambos auf Chios, chios kambos

Κάμπος της Χίου

Ο Κάμπος της Χίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή, ένα φυσικό μουσείο απο παλιά αρχοντικά γενοβέζικης εποχής.

Ορχιδέα Ophrys phrygia

Ορχιδέες της Χίου

Η Χίος είναι ένα από τα νησιά της Μεσογείου με την μεγαλύτερη ποικιλία από ορχιδέες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικάμε τις ορχιδέες της Χίου

thermal baths,Ιαματικά Λουτρά Χίος

Ιαματικά Λουτρά

Τα ιματικάλουτρά των Αγιασμάτων που βρίσκονται στο βορειότερο άκρο του νησιού είναι μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να την ζήσετε.