ξενοδοχεία χιος, δωμάτια χίος

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Χίο: Voulamandis House στον Κάμπο

Αναζητάτε καποιο ξενοδοχειο Χιος  η ενοικιαζόμενα δωματια στη Χίο; Aπολαύστε τις διακοπές στη Χίο, στην περιοχή του Κάμπου της Χίου, με τα μοναδικά γενοβέζικα αρχοντικά, τα περιβόλια με τις μανταρινές και τις υπέροχες αυλές με τα μαγγανοπήγαδα. 

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Χίος Voulamandis House βρίσκονται στην περιοχή του Κάμπου της Χίου. Μια υπέροχη περιοχή , με μοναδικά αρχονικα γενοβέζικου χαρακτήρα, μεγάλα περιβόλια με εσπεριδοειδή και τεράστιες αυλές με παραδοσιακά μαγγανοπήγαδα

Το Voulamandis House είναι 8 χλμ από την πολη της Χίου και απέχει μόλις 3χλμ από την παραλία του Καρφά. Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, θέση που εξυπηρετεί ιδιαίτερα την εξερεύνηση της Χίου τόσο για το βορεινό όσο και στο νότιο  άκρο του για επίσκεψη στα χωρία της Χίου αλλά και της   παραλίες της ΧίουΟ επισκέπτης της Χίου, μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαίτερη κουλτούρα του νησιού από τα υπέροχα Μουσεία της Χίου αλλά και τις ιδιαίτερες δραστηριότητες που υπάρχουν στο νησί.

loading...
tap to save contact details

Voulamandis House: Διαμονή στη Χίο

Που να μείνω στη Χίο για τις διακοπες μου; Voulamandis House

Τα αρώματα των ανθών, η γαλήνη του υπέροχου Κάμπου με τα αρχοντικά και ξενοιαστα δειλινά στον αυλόγυρο . Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας στον Κάμπο της Χίου ειναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύπτει με απλότητα τις ανάγκες των επισκεπτών μας αλλά και να συνδυάζεται με την υπέροχη αρχιτεκτονική της περιοχής μας. 

 To Voulamandis είναι έτσι σχεδιασμένο για ευχαριστη διαμονή στη Χίο ώστε να μεταφέρεστε νοερά σε παλαιότερες εποχές, τότε που ακόμα η ζωή ήταν απλή και πιο ήρεμη, που ο κόσμος παρά τη σκληρη εργασία στη γή, ήταν γεμάτος χαμόγελο και εσωτερική ικανοποιήση. Στην εποχή εκείνη, που η διασκέδαση ήταν οι βραδινές βεγγέρες στα σπίτια, με πειράγματα και γέλια. Από τα γλυκά αυτά βράδια δεν έλειπε το δροσερό ποτήρι κρασί από τους αμπελώνες της περιοχής.

Το Voulamandis διαθέτει τρεις τύπους δωματίων στα οποία μπορείτε να κάνετε αμεση. Το οικονομικό δίκλινο δωμάτιο , δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο και τέλος οικογενειακό διαμέρισμα ή εξοχικές κατοικίες. Πλέον μπορείτε να κάνετε την άμεση κράτηση στις καλύτερες τιμές του διαδικτύου.

Ποιές είναι συνοπτικά οι παροχές του Voulamandis House;

Με απευθείας κράτηση στο Voulamandis House θα επωφεληθείτε για τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο και μοναδικές προσφορές σε τιμές στη Χίο. Μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα της κάθε κατηγορίας των δωματίων μας και να βρείτε άμεσα τιμές διαμονής στη Χίο.  Μέσω του συστήματος κρατήσεων του Voulamandis House μπορείτε να βρείτε διάφορες προσφορές αναφορικά με το κόστος πρωινού.Οι τιμές σε ξενοδοχειο χιος και στα ενοικιαζόμενα δωματια χιος ειναι χαμηλότερες.

Έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τη Χίο προκειμένου να σας βοηθήσουμε τις διακοπές στη Χίο. Η οργάνωση της διαμονής στη Χίο και το ποια μέρη θα επισκεφθείτε συνήθως χρειάζεται αρκετό χρόνο στο διαδίκτυο , να ρωτήσετε φίλους που έχουν επισκεφθεί το νησί. Το γνωρίζουμε αυτό καλά και γι αυτό θέλουμε να σας βοηθήσουμε στη διαμονή σας στη Χίο

Παρακάτω σας δείχνουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για τις διακοπές σας στη Χίο και τις αποστάσεις από το Voulamandis House αλλά και κάποια video για τη Χίο που θα σας δώσουν μια καλύτερη εικόνα και πληροφόρηση.

Έτσι πλέον ερωτήματα όπως α) σε ποια παραλία της Χίου θα κάνω μπάνιο; β) ποια χωριά της Χίου αξίζει να επισκεφθώ; γ) έχει στη Χίο μουσεία ; δ) τι δραστηριότητες στη Χίο μπορώ να κάνω; ε) ξενοδοχειο χιος ; βρίσκουν απάντηση από εμάς. Ολοκληρώνοντας την κράτηση σας μέ το Voulamandis House θα αναλάβουμε εμείς να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας! Πώς θα γίνει αυτό; Εμπιστευτείτε μας…

chios villages,Dörfer von Chios, villages de Chios , Sakız Adası köyleri

Ποια είναι τα ωραιότερα Χωριά της Χίου;

Τα χωριά της Χίου, κοντά σε ξενοδοχειο χιος , διάσπαρτα στο νησί, θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της περιήγησης σας.

chios beaches, Chios Strände, plages de Chios, spiagge di Chios, Sakız Adası'nın plajları, playas de Chios

Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της Χίου;

Η Χίος έχει 91 πανέμορφες παραλίες,κοντά σε ξενοδοχειο χιος , σχεδόν από όλα τα είδη που σίγουρα θα μαγέψουν τον επισκέπτη. Παραλίες παρθένες και οργανωμένες

mastic museum

Ποια μουσεία της Χίου πρέπει να επισκεφθείτε;

Ο επισκέπτης θα μπορούσε να αφιερώσει χρόνο σε κάποια απο το μουσεία της Χίου, κοντά σε ξενοδοχειο χιος , προκειμένου να αφουγκραστεί την ιστορία του τόπου που επισκέφθηκε, αλλά και να κατανοήσει την τοπική κουλτούρα και συνήθειες.

kambos chios, Kambos auf Chios, chios kambos,Kambos en Chios

Γνωρίζετε για τον Κάμπο της Χίου;

Ο Κάμπος της Χίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή, ένα φυσικό μουσείο απο παλιά αρχοντικά γενοβέζικης εποχής.

Ορχιδέα Ophrys phrygia

Γνωρίζετε για τις Ορχίδεες της Χίου;

Η Χίος είναι ένα από τα νησιά της Μεσογείου με την μεγαλύτερη ποικιλία από ορχιδέες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικάμε τις ορχιδέες της Χίου

thermal baths,Ιαματικά Λουτρά Χίος

Έχεις η Χίος Ιαματικά Λουτρά;

Τα ιματικά λουτρά των Αγιασμάτων που βρίσκονται στο βορειότερο άκρο του νησιού είναι μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να την ζήσετε.