Μαθαίνω Ελληνικά στη Χίο Και Ανακαλύψτε Τη Χίο,Το Νησί Της Μαστίχας Και Του Ομήρου.

Το Ινστιτούτο Αλεξάνδρεια διοργανώνει το Πάσχα, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο πρόγραμμα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά του Αιγαίου, τη Χίο. Επιλέξτε ανάμεσα σε πρόγραμμα μίας, δύο, τριών ή τεσσάρων εβδομάδων ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτετε.

Το σχολείο προσφέρει εντατικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας για το βασικό, το μεσαίο και το προχωρημένο επίπεδο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

μάθημα ελληνικής γλώσσας στη χίο,Μαθαίνω Ελληνικά
Play Video about μάθημα ελληνικής γλώσσας στη χίο,Μαθαίνω Ελληνικά

 Μέσα από το πρόγραμμα  θα εξασκηθείτε σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες με έμφαση στην παραγωγή και την κατανόηση του προφορικού λόγου σε ποικίλες επικοινωνιακές καταστάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει επίσης στην παρουσίαση του ελληνικού πολιτισμού. Οι τοπικές παραδόσεις, τα έθιμα, οι καθημερινές συνήθειες, η ελληνική μουσική, η λογοτεχνία, η μυθολογία, η ιστορία αποτελούν μέρος των μαθημάτων. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την αρχαία και τη μεσαιωνική ιστορία του νησιού, τα βυζαντινά ψηφιδωτά της Νέας Μονής, τα μεσαιωνικά μαστιχοχώρια και τα περιβόλια του Κάμπου. Επίσης θα γνωρίσουν τη μοναδική μαστίχα καθώς και άλλες νέες γεύσεις και αρώματα. #μαθαίνω ελληνικά 

Το Ινστιτούτο Αλεξάνδρεια προσφέρει στους μαθητές του διαμονή στον παραδοσιακό ξενώνα Voulamandis House.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κάμπος, στο πιο όμορφο σημείο της Χίου, σε ένα περιβόλι γεμάτο πορτοκαλιές και μανταρινιές, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την αμμουδερή παραλία του Καρφά.

Εκτός από το Μαθαίνω Ελληνικά στη Χίο δες παρακάτω και άλλες δραστηριότητες στο νησί...

thermal baths,Ιαματικά Λουτρά Χίος
αγιάσματα χίος

Ιαματικά Λουτρά Χίος

Ιαματικά Λουτρά Χίος βρίσκονται στη Βόρεια Χίο. Ο επισκέπτης μπορεί να κλεισει ραντεβού και ευεργετηθεί απο τις ιδιοτήτες του

chios hiking,Πεζοπορία Χίος
πεζοπορία χιος

Πεζοπορία Χίος the best of

η χίος έχει υπέροχες διαδρομές για πεζοπορία τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε της ομορφιές του νησιού.

μάθημα ελληνικής γλώσσας στη χίο,Μαθαίνω Ελληνικά
ελληνικη γλωσσα

Μαθαίνω Ελληνικά στη Χίο

μαθαίνω ελληνικά με το Ινστιτούτο Αλεξάνδρεια στο voulamandis house . Δες το πρόγραμμα το μαθημάτων και έλα να ζήσεις την εμπειρία