Μάθετε Ελληνικά Και Ανακαλύψτε Τη Χίο,Το Νησί Της Μαστίχας Και Του Ομήρου.

Το Ινστιτούτο Αλεξάνδρεια διοργανώνει το Πάσχα, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο πρόγραμμα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά του Αιγαίου, τη Χίο. Επιλέξτε ανάμεσα σε πρόγραμμα μίας, δύο, τριών ή τεσσάρων εβδομάδων ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτετε.

Το σχολείο προσφέρει εντατικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας για το βασικό, το μεσαίο και το προχωρημένο επίπεδο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. Μέσα από το πρόγραμμα θα εξασκηθείτε σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες με έμφαση στην παραγωγή και την κατανόηση του προφορικού λόγου σε ποικίλες επικοινωνιακές καταστάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει επίσης στην παρουσίαση του ελληνικού πολιτισμού. Οι τοπικές παραδόσεις, τα έθιμα, οι καθημερινές συνήθειες, η ελληνική μουσική, η λογοτεχνία, η μυθολογία, η ιστορία αποτελούν μέρος των μαθημάτων. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την αρχαία και τη μεσαιωνική ιστορία του νησιού, τα βυζαντινά ψηφιδωτά της Νέας Μονής, τα μεσαιωνικά μαστιχοχώρια και τα περιβόλια του Κάμπου. Επίσης θα γνωρίσουν τη μοναδική μαστίχα καθώς και άλλες νέες γεύσεις και αρώματα.

Το Ινστιτούτο Αλεξάνδρεια προσφέρει στους μαθητές του διαμονή στον παραδοσιακό ξενώνα Voulamandis House.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κάμπος, στο πιο όμορφο σημείο της Χίου, σε ένα περιβόλι γεμάτο πορτοκαλιές και μανταρινιές, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την αμμουδερή παραλία του Καρφά.

Εκτός από το Μαθαίνω Ελληνικά δες παρακάτω και άλλες δραστηριότητες στο νησί...

thermal baths,Ιαματικά Λουτρά Χίος
αγιάσματα χίος
chios hiking,Πεζοπορία Χίος
πεζοπορία χιος
μάθημα ελληνικής γλώσσας στη χίο,Μαθαίνω Ελληνικά
ελληνικη γλωσσα
chios orchids,Ορχιδέες Χίος,orchidées de Chios, Chios'un orkidelerinin güzelliği,orquídeas de Chios
Ορχιδέες Χίος