Ποιές Παραλίες προτείνει το Voulamandis House; .

  • Η Χίος διαθέτει 91 παραλίες που σας περιμένουν να τις εξερευνήσετε. παραλιες της χιου με άμμο, με βότσαλο, οργανωμές και μη , ήσυχες και κοσμικές .Το νησί διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αυτές. Το να οργανώσεις το καλοκαιρινό σου ταξίδι σε ένα τόπο, προκειμένου να καταφέρεις να δεις τα περισσότερα είναι μια ευχάριστη διαδικασία αλλά λίγο περίπλοκη. Συνήθως αυτός που την οργανώνει καλειται να καλύψει τα θέλω και τα ενδιαφέροντα των υπολοίπων.  
  • Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιηγηθεί σε αρκετά σημεία του διαδικτύου προκειμένου να καταλήξει να συγκεντρώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται.
  • Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε μέσω του site μας να διευκολύνουμε τον επισκέπτη μας και να του επισημάνουμε εμείς τις παραλίες της χίου.
  • Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση μπορείτε και εδώ 
  • Για αποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις Απορίες

παραλιες της χίου που προτείνουμε

Περισσότερες Παραλίες Χίος μπορείτε να δείτε παρακάτω. #χιος παραλιες #παραλιες της χιου

lithi beach,Παραλία Λιθί
παραλία λιθί
10 Best of-Παραλία Λιθί

Λιθί ειναι μεγάλη φιλόξενη παραλία, με ψιλή άμμο και ρηχά καθαρά νερά.Η ακτή είναι ιδανική για ρακέτες και άλλα παιχνίδια στην άμμο!

lefkathia beach, Παραλία Λευκάθια
Λευκαθια
10 Best of Παραλία Λευκάθια

Λευκάθια βρίσκονται σε ενα κλειστό κόλπο, που ξεπροβάλει ανάμεσα στους μικρούς λόφους της περιοχής. Το ημικύκλιο σχήμα του μαγεύει.

nagos beach,Παραλία Ναγός
ναγος
Best 10 of-Παραλία Ναγός

Ο ναγός ειναι μια παραλία πολύ «κλειστή» και φιλική και αποτελείται από μικρά, άσπρα βοτσαλάκια και πεντακάθαρα νερά

lovely avlonia beach,Παραλία Aυλωνιά
αυλωνια
Best 10 of-Παραλία Aυλωνιά

Η παραλία αυλωνιά αποτελείται από μικρά βότσαλα, ενώ τα καθαρά, γαλάζια νερά της θάλασσας της, την καθιστούν ιδανική για κολύμπι.

salagona beach,Παραλία Σαλάγωνα
σαλαγωνα
Best of 10 -Παραλία Σαλάγωνα

Τα Σαλάγωνα είναι μια παραλία με ψιλό βότσαλο και υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά όπου λειτουργεί καντίνα, ενώ παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες.

The Authentic Agia fotini Beach,Παραλία Αγία Φωτιά
αγια φωτια χιος
Best of 10-Παραλία Αγία Φωτιά

Η παραλία της Αγίας Φωτεινής είναι μια από τις ωραιότερες και κοσμικότερες παραλίες της Χίου, με βοτσαλωτό βυθό και πεντακάθαρα νερά

agia dynami beach,Παραλία Αγία Δύναμη
αγια δύναμη χίος
Best of 10-Παραλία Αγία Δύναμη

Παραλία Αγία Δύναμη έχει κρυστάλλινα νερά και ήρεμη ατμόσφαιρα που τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε χωρίς κόσμο.

komi beach, Παραλία Κώμη
κωμη χιος
Best of 10 Παραλία Κώμη

H Κώμη είναι μια ατέλειωτη αμμουδιά της και είναι πράγματι μία από τις ωραιότερες και πιο φιλικές της Ελλάδας. Κλικ εδώ να δείτε