Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια στη Χίο| Voulamandis House

Στο Voulamandis House διαθέτουμε πέντε δωμάτια από αυτή τη κατηγορία . Η ζεστή διακόσμηση σε συνδυασμό με τους πέτρινους καμπούσικους τοίχους σας εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή. Τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα, είναι φωτεινά, ευρύχωρα και κλιματιζόμενα με μεγάλα μπάνια, εξοπλισμένα με τηλεόραση LCD,  δωρεάν wifi, ψυγείο και βραστήρες για να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας στο μπαλκόνι.

Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 3 άτομα, καθώς και τριμελής οικογένεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες των δωματίων αυτών και να κάνετε απευθείας κράτηση αν επιθυμείτε αυτά. Κάποια από αυτά διαθέτουν και μια μικρή κουζίνα όχι όλα όμως, και καλό θα ήταν αν θα επιθυμούσατε κουζίνα σε αυτά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στη τιμη του δωματίου. 

Τέλος, κάποια δωμάτια από αυτά βρίσκονται στον όροφο και κάποια στο ισόγειο του κτηρίου. Τα δωμάτια του ορόφου έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηση βεράντα ενώ τα δωμάτια του ισογείου έχουν άμεση πρόσβαση στην υπέροχη αυλή μας. 

Επίσης μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα όλους του καταλύματος και για τους άλλους τύπους δωματίων μας

Booking widget b24_widget_6606bb83ddd55

Εκτός από το Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια στη Χίο παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε στους άλλους τύπους των δωματίων #δωματια χιος #δικλινα χιος #τρικλινα χιος #χιος δωματια

Οικογενειακό Διαμέρισμα
οικογενειακά διαμερίσματα χίος

Οικογενειακό Διαμέρισμα στη Χίο | Super τιμές |

Τα οικογενειακά διαμερίσματα στο Voulamandis House είναι μεγάλα διαμερίσματα 40τμ έως 45τμ, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες οι παρέες φίλων. Αποτελείται από δύο χώρους, ένα υπνοδωμάτιο και ένα κοινό καθιστικό με κουζίνα. Για περισσότερες πληροφορίες για τα οικογενειακά διαμερίσματα στο Voulamandis House.

Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο στη Χίο,Economy Class Doppelzimmer
Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο στη Χίο

Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο στη Χίο| Χαμηλές τιμές |

Voulamandis House διαθέτει δύο δωμάτια αυτής της κατηγορίας. Τα οικονομικά δικλινα δωμάτια μας, έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα μαζί με τα υπόλοιπα δωμάτια και δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα και παροχές από τα υπόλοιπα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρόκειται για μικρότερα δωμάτια.
Τα οικονομικά δίκλινα δωμάτια του Voulamandis House.